Αγαπητέ επαγγελματία,
έχεις εστιατόριο;

Αν ψάχνεσαι με το internet, τότε σίγουρα έχεις ακούσει για εμάς!
Μήπως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε ώστε να δούμε πως μπορεί και η δική σου επιχείρηση να επωφεληθεί από την εφαρμογή delivery της Καλύμνου;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για πλήρη ενημέρωση.

Εσύ είσαι στο Kalymnos Delivery;

Στο Kalymnos Delivery θέλουμε συνέχεια να εξελισσόμαστε ώστε να προσφέρουμε μια ποιοτική εμπειρία delivery τόσο στους καταναλωτές, όσο και στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Αν και εσύ μοιράζεσαι τις ίδιες αξίες, τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας ώστε να δούμε πως μπορεί και το δικό σου κατάστημα να επωφεληθεί από την πλατφόρμα online delivery της Καλύμνου.

Καταχώρησε τη δική σου συμπληρώνοντας τη φόρμα ›

Τι είναι το KalymnosDelivery

Το KalymnosDelivery είναι ένας νέος τρόπος για να δέχεσαι τις παραγγελίες των πελατών σου ηλεκτρονικά μέσω του Internet.

Σε ποιους απευθύνεται

Εστιατόρια, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, καφετέριες, φούρνοι, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία.

Πώς επωφελείστε

Οι πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση μεσω κινητού / υπολογιστή / tablet στο κατάστημα σας, με δυνατότητα Online Παραγγελίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δέχεστε Delivery ή Pickup (παραλαβή από το κατάστημα).

Πώς εγγράφεστε;

Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν ενώ η καταχώρηση των προϊόντων γίνεται από εμάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για μια πλήρη ενημέρωση.

Πώς λειτουργεί το KalymnosDelivery

Ο επισκέπτης του KalymnosDelivery κάνει τη παραγγελία του στο κατάστημα σας μέσω του APP ή της ιστοσελίδας του KalymnosDelivery.


Η παραγγελία καταφθάνει στο τερματικό που έχει εγκατασταθεί στην επιχείρηση σας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να την αποδεχτείτε ή να την απορρίψετε. Μόλις το πράξετε, ο χρήστης θα λάβει αυτόματα ένα μήνυμα μαζί με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.


Η διαδικασία παραγγελίας απλοποιείται, ο χρόνος επεξεργασίας της μηδενίζεται ενώ η εμπειρία του χρήστη με την επιχείρηση σας βελτιστοποιείται.


Γιατί να συνεργαστείτε

Δείτε μερικά οφέλη από την συνεργασία σας με KalymnosDelivery.

Διεκδίκησε νέους πελάτες

Ή διευκόλυνε τους υπάρχοντες επιτρέποντας τους να παραγγείλουν online από το κατάστημα σου.

Διαφήμιση και Marketing

Φροντίζουμε για τη προβολή της πλατφόρμας στα κυριότερα τοπικά μέσα με online διαφήμιση, αφίσες & φυλλάδια.

Στρατηγική Προώθηση

Εκμεταλλευόμαστε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Google για τη μέγιστη δυνατή διείσδυση στη τοπική αγορά.

Αποκτήστε Online Παρουσία

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν πληρώνοντας μόνο για τις παραγγελίες που δέχεστε εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο.

Αύξησε τις παραγγελίες σου

Αυξήστε τον όγκο των παραγγελιών που δέχεστε, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο σε τηλέφωνα.

Δωρεάν παροχή εργαλείων

Σου παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να διαχειρίζεσαι τις παραγγελίες από το PC ή το Tablet.

Αύξησε τον όγκο των Παραγγελιών σου

Επικεντρώσου στη διαχείριση της επιχείρησης σου και άσε το δύσκολο κομμάτι της online ανάπτυξης σου σε εμάς.

Βγάλτε την επιχείρηση σου στο διαδίκτυο σε λίγα μόλις λεπτά

Εσύ μας δίνεις τον κατάλογο προϊόντων σου, συμπληρώνεις μια φόρμα με τις βασικές προτιμήσεις (ωράριο λειτουργίας, περιοχές εξυπηρέτησης, τρόποι παράδοσης κλπ.) και επιλέγεις το μοντέλο συνεργασίας.

Εμείς φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα, καταχωρώντας το κατάστημα στον κατάλογο του KalymnosDelivery.

Επικοινώνησε μαζί μας για να ξεκινήσουμε

%ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΠΟΛΗΣ
TOΠΠΑΡΑ-
ΓΓΕΛΙΕΣ

Προσφέρουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για μια επιτυχημένη Online Παρουσία.

Με το KalymnosDelivery έχετε άμεση πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το κοινό σας. Πίνακες στατιστικών για τις παραγγελίες παρέχονται μέσω της εφαρμογής του KalymnosDelivery για τους επαγγελματίες. Δείτε τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού, αναζητήστε τις πιο κερδοφόρες μέρες του μήνα, εντοπίστε τους πιο ποιοτικούς πελάτες σας, βρείτε τα περιζήτητα προϊόντα του καταλόγου σας.

Ζητήστε πλήρη ενημέρωση ›

Γιατί να επιλέξω το KalymnosDelivery;

Έχοντας ως σλόγκαν το "Παράγγειλε online delivery στην Κάλυμνο", η υπηρεσία μας στοχεύει να γίνει μια διαδικτυακή πύλη εξυπηρέτησης παραγγελιών ανάμεσα στις τοπικές επιχειρήσεις και τους πελάτες τους για το νησί της Καλύμνου.

Ζητήστε πλήρη ενημέρωση ›

Πώς προωθούμε την επιχείρηση

Επικεντρώσου στη διαχείριση της επιχείρησης σου και άσε το δύσκολο κομμάτι της online ανάπτυξης σου σε εμάς.

Ζητήστε πλήρη ενημέρωση!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.