KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Όλοι μιλάνε για τη νέα «γωνιά της αμαρτίας»

Αυτό που γίνεται στις Πατήθριες είναι αξιοσημείωτο, κάθε βήμα και ένα ξεχωριστό στέκι! Όλα τους προσεγμένα, γεμάτα κόσμο σε καθημερινή βάση!

Σήμερα όμως, θα σας μιλήσουμε για το νέο HOT όνομα του νησιού... το Monte Cristo!


🍰 Το Monte Cristo, το ολοκαίνουριο ζαχαροπλαστείο-cafe του νησιού που έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 3 μήνες να δημιουργήσει σχέσεις αγάπης και μίσους με όλους μας!

Όχι άδικα, κάποιοι το έχουν χαρακτηρίσει ως «γωνία της αμαρτίας», αφού δεν γίνεται να σταθείς απ' έξω, χωρίς να την πατήσεις με κάποιο από τα γλυκά ή τις πάστες που βρίσκονται σε κοινή θέα στις βιτρίνες του!

Το Monte Cristo έχει εκπλήξει θετικά τους πάντες! Βέβαια όσοι γνωρίζουν ποιος κρύβεται από πίσω, δεν εκπλήσσονται καθόλου!

⚠️ Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ζαχαροπλάστες του νησιού, τον Θεολόγο Ματθαίο που μετά από μία δεκαετία συνεχούς εκπαίδευσης και ενασχόλησης με τον ξεχωριστό κόσμο της ζαχαροπλαστικής... αποφάσισε να μας μυήσει στις «γλυκιές αμαρτίες» που καθημερινά μας φτιάχνει στο Monte Cristo!

 

🥰ΥΠΗΡΞΕ ΦΛΕΡΤ!

Εμείς σαν Kalymnos Delivery, μάθαμε νωρίς νωρίς τα καλά μαντάτα για το Monte Cristo. Το «βάλαμε στο μάτι» με το που ακούσαμε πως πρόκειται για την νέα επιχειρηματική προσπάθεια του Θεολόγου. Βλέπετε... θέλαμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κρίνετε ιδίοις όμμασι αυτά τα ξακουστά γλυκά που πολλοί μας ανέφεραν ότι φτιάχνει!

Ευτυχώς, είχαμε happy ending γιατί και ο Θεολόγος ήθελε να οργανώσει το delivery του μέσα από το APP μας και κάπως έτσι… βρισκόμαστε στο σήμερα όπου σου έχουμε έτοιμο έναν «αμαρτωλό κατάλογο» με γλυκά και πάστες τα οποία μπορείς να απολαύσεις μαζί με τον καφέ σου, καθημερινά από νωρίς το πρωί!

✅ Φυσικά φωτογραφίσαμε τον κατάλογο του, για να μπορείς... να «αμαρτήσεις» ελεύθερα και εσυ!

✅ Παιδιά σοβαρά... και διατροφή να κάνετε, πρέπει να δοκιμάσετε στην επόμενη cheat day σας, γιατί τα γλυκά του Monte Cristo… δεν παίζονται!

 

Πάρτε μια γεύση από τα γλυκά του Monte Cristo τα οποία μπορείτε να απολαύσετε «με ενα κλικ» από το KalymnosDelivery APP.

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Όπως πάντα, σου ετοιμάσαμε διαγωνισμό για κουπόνια... που «τρέχει» στο προφιλ μας στο Instagram. Πάτησε εδώ και διάβασε τις λεπτομέρειες για να δηλώσεις συμμετοχή.

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα