KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Κέρδισε ένα iPhone 13 ή ένα Ταξίδι από το KalymnosDelivery

Ο διαγωνισμός «Το Μπαλάκι» επέστρεψε και εσύ μπορείς να κερδίσεις πανεύκολα ένα κινητό ή ένα μοναδικό ταξίδι!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

Αν είσαι από τους παλιούς fan μας... σίγουρα ξέρεις τι είναι «Το Μπαλάκι»! Είναι ο τόπος μας, για να σας πούμε ένα έμπρακτο ευχαριστώ για την στήριξη που δείχνετε στο APP!

Έτσι είπαμε να επαναφέρουμε το μπαλάκι το οποίο θα τρέχει για τους επόμενους μήνες με στόχο να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας δώσει «προοπτική» για το καλοκαίρι!

Καλός ο καφές, καλό και το πιτόγυρο... αλλά τι καλύτερο από την προοπτική ενός ταξιδιού ή ενός κινητού τελευταίας τεχνολογίας;

Παιδιά, δεν είναι απλά δώρα... δυσκολευτήκαμε πολύ για να τα εξασφαλίσουμε! Καταλήξαμε σε αυτά επειδή ειλικρινά θέλουμε... να έχουμε όλοι μας «κάτι να περιμένουμε» για το καλοκαίρι.

  

ΔΩΡΟ 1: Το μοναδικό Apple iPhone 13

Το iPhone ήταν το Best Seller του προηγούμενου μας διαγωνισμού... Έτσι, αυτή τη φορά είπαμε να ρίξουμε στη μάχη το πιο σύγχρονο, μεγαλύτερο αδερφάκι του... το iPhone 13, που υπόσχεται να εκτοξεύσει τα like των φωτογραφιών σου σε άλλα επίπεδα χάρη στις μοναδικές προδιαγραφές της κάμερας του! Με αναβαθμισμένη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο υλικό και λογισμικό κάμερας, το iPhone 13 είναι το νέο σημείο αναφοράς για τηλέφωνα ναυαρχίδες.

Για άλλη μια φορά, η Apple έκανε το iPhone 13 πολύ πιο ισχυρό από τους ανταγωνιστές της χάρη στο τσιπ A15 Bionic με δυνατότητα 5G. Ακόμα και αν η ακατέργαστη απόδοση του επεξεργαστή δεν σας ενδιαφέρει, οι φωτογράφοι ανάμεσα μας μπορούν να παίξουν με τα νέα φίλτρα Photographic Style στην εφαρμογή της κάμερας, ενώ οι βιντεογράφοι θα ενθουσιαστούν με τη νέα δυνατότητα εστίασης στη λειτουργία Cinematic Mode.

 

 

ΔΩΡΟ 2: Πενθήμερο στη Μύκονο με διαμονή στο «απόλυτο» ξενοδοχείο του νησιού

Καλά άκουσες... σε στέλνουμε Μύκονο μαζί με έναν φίλο/ή σου!

Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει ταξίδι (μεταφορικά & διαμονή) για δύο άτομα στη Μύκονο σε ένα από τα top ξενοδοχεία του νησιού, το Absolut.

Προτιμάς ήρεμες διακοπές σε ξενοδοχείο με top εγκαταστάσεις και μοναδική θέα... ή μήπως θες κοσμοπολίτικες διακοπές με εξορμήσεις στα σοκάκια της Μυκόνου;

Ότι και αν προτιμάς, το Absolut είναι η απόλυτη επιλογή για τη διαμονή σου στη Μύκονο.

Σας πληρώνουμε τα μεταφορικά και τη διαμονή ώστε να περάσετε «πένα» αφού το ξενοδοχείο τα έχει όλα. Τεράστια πισίνα, μοναδική θέα, ατελείωτα ηλιοβασιλέματα, απίστευτες εγκαταστάσεις, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άψογη τοποθεσία δίπλα στη πόλη και στην παραλία.

Θα σας αφήσουμε και link για τα social του ξενοδοχείου ώστε να καταλάβετε τι εννοούμε (Absolut Mykonos)! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε χρόνο το επισκέπτονται πολλοί διάσημοι από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επίσης θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως είμαστε σε ανοιχτή γραμμή τόσο με το ξενοδοχείο, όσο και με ταξιδιωτικό γραφείο του νησιού ώστε όποιος/α κερδίσει το ταξίδι... να μπορεί να πάει σε μια εφικτή για εκείνον/η ημερομηνία που όντως θα βολεύει την παρέα!

Για αυτό «μείνετε ήσυχοι», γιατί αν κερδίσετε... θα κάνουμε το παν για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι με την παρέα σας!

* Κερδίζετε 4 διανυκτερεύσεις σε μία σουίτα Junior Suite Sea View για 2 άτομα με πρωινό στο Absolute Mykonos Suites & More (facebook link | instagram link)

* Κερδίζετε έως 400€ για τα μεταφορικά σας έξοδα.

 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω Kalymnos Delivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 15 Ιουνίου μέσω Kalymnos Delivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό Καλύμνικο παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί/ές θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 14 Ιουνίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Kalymnos Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

 

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα