KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Ένα σύγχρονης αντίληψης μαγειρείο, ερωτευμένο με την παράδοση!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ POST

🥰 Κρατάει δεκαετίες αυτή η σχέση! Η σχέση μιας οικογένειας με το μεράκι της για το σπιτικό παραδοσιακό φαγητό, μαγειρεμένο με... αξίες και αγάπη.

Πριν λίγα χρόνια, ο Μαρίνος ανέλαβε μαζί με τον συνονόματο ξάδερφο του, το οικογενειακό μαγειρείο στις Ελιές!

Τα δυο ξαδέρφια «σήκωσαν μανίκια» και κατάφεραν μέσα σε σύντομο διάστημα να αφήσουν το στίγμα τους!

Παρέα με τα υπόλοιπα «παιδιά» της ομάδας, κατάφεραν να μας συστήσουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση μαγειρείου - ταβέρνας που συνδυάζει νόστιμο φαγητό, προσεγμένη εξυπηρέτηση και διασκέδαση… με έμφαση στην παράδοση!

Καθημερινά από νωρίς το πρωί, όλη η ομάδα ετοιμάζει σπιτικά μαγειρευτά, πλαισιωμένα από δημοφιλή παραδοσιακά πιάτα όπως μουούρι και φύλλα. Όλα μαγειρεμένα με Καλύμνικες συνταγές, όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο Μαρίνος!

🤔 Ο Μαρίνος ξέρει τη συνταγή!

Με στοχευμένα βήματα κατάφεραν να «εκσυγχρονίσουν» το οικογενειακό μαγειρείο.
✔️ Με το που πήραν το μαγειρείο «στα χέρια τους», έκαναν εκτεταμένη ανακαίνιση δημιουργώντας έναν καλαίσθητο, φιλόξενο χώρο.
✔️ Ξανακοίταξαν μια προς μία όλες τις συνταγές και φρόντισαν να φτιάξουν ένα προσεγμένο παραδοσιακό μενού μαγειρευτών.
✔️ Επένδυσαν στην ομάδα...! Ο Μαρίνος δεν είναι μόνος, μας διευκρίνησε απο την πρώτη στιγμή πως η ομάδα του… είναι αυτή που κάνει το μαγειρείο τόσο ξεχωριστό!
✔️ Έγιναν digital! Φρόντισαν με το καλημέρα να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες μέσα από τα social. Δύσκολα βρίσκεις τόσο προσεγμένα social media στο νησί... , πλήρως ενημερωμένα με συνεχή ροή που μας ενημερώνουν καθημερινά για το μενού και γενικά τις δράσεις του καταστήματος.
✔️ Επένδυσαν στην διασκέδαση! Φροντίζουν τακτικά να μας... φτιάχνουν τη διάθεση, διοργανώνοντας βραδιές διασκέδασης με ζωντανή μουσική.
✔️ Στήριξαν το Kalymnos Delivery. Πίστεψαν στο νέο APP από την πρώτη στιγμή, φροντίζοντας να στηρίξουν την προσπάθεια για ένα καλύτερο Delivery στο νησί.

Σύντομα, ο Μαρίνος θα μετράει 40 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργιάς στο νησί και δεν θα μπορούσε παρά να το γιορτάσει μαζί μας. Για αυτό σου ετοιμάσαμε διαγωνισμό για 5€ρα κουπόνια από Μαρίνο.

ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (δες μετά τις παρακάτω φωτογραφίες).

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

🔔 Όπως πάντα, σου έχουμε κουπόνια για να δοκιμάσεις και εσύ! Κάνετε TAG τον φίλο/η με τον οποίο έχετε φάει παρέα από Μαρίνο και μπες στη κλήρωση για 3€ρα κουπόνια. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 10/03.  Πάτησε εδώ για να ανοίξεις την ανάρτηση στο κινητό σου και να δηλώσεις συμμετοχή.

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα