KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
🎈Κάλυμνος: Η Ραφαηλία μας φέρνει Happy Hours, Netflix και Popcorn

Ραφαηλία Φερμάνη έφερε κάτι καινούριο στο KalymnosDelivery! 

Κάθε μέρα 12:00 - 20:00 παραγγέλνουμε με Happy Hour εκπτώσεις και μπαίνουμε σε κλήρωση για συνδρομές Netflix και ηλ. συσκευές Popcorn!

🥰 Η Ραφαηλία κάνει μαγικά με το APP μας!

Δώσαμε στη Ραφαηλία Φερμάνη (@raf.fermani) το APP, για να μας συστήσει τα Happy Hours... και εκείνη έκανε τα μαγικά της!



Με ένα βίντεο 16 δευτερολέπτων, μας συστήνει τη νέα λειτουργία... που θα λατρέψεις!



Οι Happy Hour εκπτώσεις (έως -30%), ήρθαν στο KalymnosDelivery, καθημερινά 12:00 - 20:00 για να μας φτιάξουν τη διάθεση!



⚠️Ένα νέο κουμπί κάνει την εμφάνιση του στο APP μας, καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ. Πατώντας το, φιλτράρεις όσα καταστήματα έχουν ενεργή Happy Hour προσφορά αυτήν τη στιγμή.



Φυσικά, η συγκεκριμένη ενέργεια δεν θα μπορούσε να γίνει εφικτή χωρίς τα καταστήματα μας... που βάζουν πλάτη ώστε να έχουμε έναν διαφορετικό Φεβρουάριο φέτος!

Τα καταστήματα μπήκαν στο happy hour σε σταθερές ώρες και ημέρες. Εμείς όλο το μήνα θα σας ενημερώνουμε τακτικά με stories για τα ωράρια των Happy Hours του κάθε καταστήματος που συμμετέχει.

🥰 Η Ραφαηλία έριξε... ιδεάρα! Κέρδισε δωρεάν NETFLIX & POPCORN!

Η @raf.fermani πήγε τη το Happy Hour ένα βήμα παραπέρα! μας πρότεινε να ρίξουμε κουπόνια Netflix αλλά και άφθονο popcorn στο παιχνίδι της επιβράβευσης όσων παραγγέλνουν Happy Hours!

Αρα, όσοι παραγγέλνετε Happy Hour, ταυτόχρονα μπαίνετε στις εβδομαδιαίες κληρώσεις κλήρωση (κάθε Παρασκευή) για:

• 📺 3μηνη συνδρομή Νetflix
• 🍿  ηλεκτρική μηχανή Popcorn

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Επειδή πραγματικά δεν κρατιόμαστε... είπαμε την 1η συνδρομή Netflix και τη 1η μηχανή popcorn να τη κληρώσουμε σε διαγωνισμό αστραπή μέσω Instagram! Αν σου άρεσε η ιδέα της @raf.fermani κάνε tag τα φιλαράκια που λιώνετε παρέα στο Netflix και μπείτε στη κλήρωση για τη 1η συνδρομή που θα κληρωθεί την Τρίτη 15/2!

 

 
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα
Κάλυμνος: Αν έχεις κάρτα Ticket Restaurant, πλέον μπορείς να την «φας» και στο delivery!

🙏 Τηρώντας τη δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε τόσο σε εσάς, όσο και στα καταστήματα που μας εμπιστεύονται... θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε άλλη μία σημαντική προσθήκη...

2024-03-21
περισσότερα
Κάλυμνος: Αυτό είναι το νέο σουβλατζίδικο που «τρεντάρει» στις προτιμήσεις σας

💣 Το «On the Road» τρεντάρει επικίνδυνα... Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;;; Ο Γιώργος, η Σταματία ο Μανώλης και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του Μασουριού «μετακόμισαν» στην Πόθια, ανοίγοντας το «On...

2024-03-14
περισσότερα