KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
🎉 BLACK FRIDAY ΕΩΣ -30% ΣΤΑ DELIVERY ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Το γνωστό χιουμοριστικό Blog της καλύμνου «Αχινιός» μας ζήτησε «να βάλουμε πλάτη» ωστε να στηθεί ένα Black Friday στα Delivery του νησιού... και εμείς, παρέα με τα καταστήματα μας, «σηκώνουμε το γάντι» για να στηθεί κάτι όμορφο και οργανωμένο για το νησί.

Αυτή την Παρασκευή 26/11 όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του KalymnosDelivery θα συμμετάσχουν στη προσπάθεια που σκοπό έχει... να μας φτιάξει την ψυχολογία, για έστω και μια ημέρα!

Κακά τα ψέματα... το Black Friday ειναι για τα εμπορικά καταστήματα του νησιου που ήδη έχουν ξεκινήσει ωραίες εκπτώσεις Black Friday. Ωστόσο και η καφε-εστίαση μπορεί να συμβάλει στο BLACK FRIDAY κλίμα συμμετέχοντας και αυτή για έστω και μια ημέρα!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ TO BLACK FRIDAY (ΕΩΣ -30%)
Την Παρασκευή 26/11 μετά ή πριν τα ψώνια σου, μπορείς να μπεις στο KalymnosDelivery και να παραγγείλεις τον καφέ, το σνακ ή το γεύμα σου απολαμβάνοντας BLACK FRIDAY εκπτώσεις.

Ολα τα καταστήματα μας έδωσαν BLACK FRIDAY εκπτώσεις από -10% έως -30%. Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα με το που προσθέσεις τα προϊόντα στο καλάθι και απολαμβάνεις από -10% έως -30% ανάλογα με το κατάστημα.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ
Ταυτόχρονα ΠΟΛΛΟΙ απο όσους παραγγέλνετε, ενδέχεται να λάβετε δωρεαν κουπόνια με SMS στο κινητό σας για επόμενη παραγγελια σας. Στήσαμε μηχανισμό ειδικά για εκείνη τη μέρα, ωστε να μοιράζει ΤΥΧΑΙΑ κουπόνια σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Σαν ομάδα του @kalymnosdelivery θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον @axinios και όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα μας, που «βάζουν πλάτη» ωστε να έχουμε μια διαφορετική ημέρα BLACK FRIDAY στο νησί.

NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα
Κάλυμνος: Αν έχεις κάρτα Ticket Restaurant, πλέον μπορείς να την «φας» και στο delivery!

🙏 Τηρώντας τη δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε τόσο σε εσάς, όσο και στα καταστήματα που μας εμπιστεύονται... θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε άλλη μία σημαντική προσθήκη...

2024-03-21
περισσότερα
Κάλυμνος: Αυτό είναι το νέο σουβλατζίδικο που «τρεντάρει» στις προτιμήσεις σας

💣 Το «On the Road» τρεντάρει επικίνδυνα... Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;;; Ο Γιώργος, η Σταματία ο Μανώλης και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του Μασουριού «μετακόμισαν» στην Πόθια, ανοίγοντας το «On...

2024-03-14
περισσότερα