KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Κάνε δικό σου ένα PS5 και ένα iPhone 12!

Ο νέος διαγωνισμός τα έχει όλα... και κερδίζεις πανεύκολα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ!

Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Kalymnos Delivery, αγκαλιάσατε την προσπάθεια και κυριολεκτικά ταυτιστήκατε με το όραμα μας για ένα καλύτερο delivery στο νησί! 

Καθημερινά το inbox μας δέχεται πολλά σχόλια, ευχαριστίες, ιδέες και παρατηρήσεις που μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Τόσο εσείς, οι χρήστες μας, όσο και τα συνεργαζόμενα καταστήματα είναι μέρος της προσπάθειας μας για μια καλύτερη εμπειρία delivery στην Κάλυμνο!

Έτσι, με την περίοδο των εορτών να είναι προ των πυλών, θέλαμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας ευχαριστήσουμε και να σας γεμίσουμε δώρα!

Για αυτό σας εξασφαλίσαμε δυο πολύ δυνατά δώρα που μπορείτε να διεκδικήσετε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με τις παραγγελίες σας από το Kalymnos Delivery.

 

ΔΩΡΟ 1: Το δυσεύρετο PS5 με ΔΥΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ και 12ΜΗΝΗ συνδρομή PlayStation Plus!

Αχ αυτό το PS5! Να ξέρατε πόσο παιδευτήκαμε για να το βρούμε! Και αφού το βρήκαμε (PS5 Digital Edition), φροντίσαμε να πάρουμε και 2ο χειριστήριο αλλά και 12μηνη συνδρομή PlayStation Plus ώστε όποιος το κερδίσει να μπορεί να χαρεί με την παρέα του αμέσως τα 20 παιχνίδια του PlayStation Plus Collection αλλά και τα πολλά επόμενα που θα παίρνει κάθε μήνα δωρεάν για 1 χρόνο!

 

ΔΩΡΟ 2: Το μοναδικό Apple iPhone 12 Mini σε λευκό χρώμα.

Καλές οι παιχνιδομηχανές αλλά δεν είναι για όλους! Υπάρχουν και κάποιοι από εμάς που είμαστε κολλημένοι με τα κινητά μας! Και το λευκό iPhone 12 mini θα πάει το κόλλημα σου σε άλλα επίπεδα! Με τον φοβερό επεξεργαστή του, την Super Retina XDR OLED οθόνη του και το απίστευτα βελτιωμένο σύστημα καμερών που διαθέτει, το «αποκούνι» της 12ης γενιάς iPhone από την Apple δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα του «αδέρφια»!

 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω Kalymnos Delivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 26 Δεκεμβρίου μέσω Kalymnos Delivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό Καλύμνικο παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

 

Στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 27 Δεκεμβρίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Kalymnos Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

 

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Αγαπάμε και στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

 

Τα δώρα είναι ήδη εδώ... μαζί μας!

Παίρνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας και για αυτό δεν θα γινόταν παρά να έχουμε τα δώρα σας ήδη εδώ, μαζί μας, στα χέρια μας, από την έναρξη του διαγωνισμού! Δεν υποσχόμαστε απλά! Στόχος μας είναι να τελειώσει ο διαγωνισμός τις ημέρες των εορτών και όποιος/όποια είναι οι τυχεροί να τα έχουν άμεσα στα χέρια τους την ίδια κιόλας ημέρα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα