KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι παρατράγουδα έγιναν αυτή τη Δευτέρα στο νησί!

Προϊόν «μυθοπλασίας» αποδείχτηκε το νέο Bistro που υποτίθεται ότι άνοιξε το KalymnosDelivery με επενδυτή τον Μανώλη Πανάτο!

Μια φάρσα που βγήκε στον αέρα τα ξημερώματα της Πρωταπριλιάς και μέχρι το πρωί είχε ήδη γίνει το βασικό θέμα συζήτησης στο νησί! Χάρη στην κλιμάκωση και τις σταδιακές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στη διάρκεια της ημέρας με videos, stories & ανακοινώσεις... ανάγκασε μέχρι και τους πιο «άπιστους» να την πατήσουν παραγγέλνοντας από το καλοστημένο μενού του Bistro που βρισκόταν μέσα στο APP.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ήταν χιλιάδες όσοι την πάτησαν μεταφέροντας ως αληθή την είδηση για το νέο θεματικό Bistro που ανοιγει σε λιγες μερες στο νησί, ενώ λειτουργεί ήδη για delivery... Άλλωστε εκατοντάδες παρέες έφτασαν στο σημείο να παραγγείλουν!

🤯 400 παραγγελίες μέσα σε μια ημέρα συγκέντρωσε το υποτιθέμενο Bistro μέσα στο KalymnosDelivery! Ένας εξωπραγματικός αριθμός παραγγελιών που ξεπερνά κατα πολύ τα ημερήσια νούμερα online παραγγελιών ακόμη και σε μεγάλα Αθηναϊκά fast-foodάδικα!

 

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ:

Φιλοδοξία μας ήταν να στήσουμε μια φάρσα «επιπέδου εξωτερικού», όπου μέσα από ένα σταδιακό καταιγισμό πληροφοριών και την απλότητα με την οποία κάποιος μπορούσε να πάρει μέρος... θα τον έκανε να νιώσει πως «παραείναι καλοστημένο για να ειναι φάρσα».

Στήσαμε ένα διαδραστικό σενάριο φάρσας, επηρεασμένοι από μια επική φάρσα που είχε κάνει η Google το 2017, όταν και ξεγέλασε τους χρήστες της σχετικά με μία νέα υπηρεσία παροχής Internet, όπου οι άνθρωποι έπρεπε να ρίξουν ένα καλώδιο οπτικών ινών στην τουαλέτα τους και να τραβήξουν το καζανάκι για να αποκτήσουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο... Θέλαμε και εμεις να στήσουμε κάτι αντίστοιχο στο νησί!

Και το πλάνο πέτυχε! Η αρχική ιδέα ήθελε τον πασίγνωστο Αθηναίο Influencer Αλέξανδρο Κοψιάλλη να παρατάει την Αθήνα και να έρχεται με την οικογένεια του στην Κάλυμνο για να ανοίξει ένα καφέ delivery στο νησί... Ωστόσο δεν καταφέραμε να τα βρούμε μαζί του, λόγω του φορτωμένου προγράμματος του και κάπως έτσι, αποφασίσαμε να πάμε στον αμέσως επόμενο πιο δυνατό «παίχτη» που θα μπορούσαμε να έχουμε... τον Μανώλη Πανάτο!

 

Η ΣΥΝΤΑΓΗ:

Το κυρίως πιάτο της φάρσας ήταν το ίδιο το Bistro που ήταν στημένο μέσα στο APP, με απολύτως αληθοφανή και πειστικό τρόπο ωστε οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν και να παραγγείλουν.

Η γαρνιτούρα ήταν το βίντεο με τον Μανώλη - Επενδυτή, ο οποίος θα ανακοίνωνε με αληθοφανή αλλά ταυτόχρονα αστείο τρόπο, το ανοιγμα του Bistro που ομως ειχε ηδη ανοίξει την κουζινα του για delivery.

Το αλατοπίπερο ήταν η Ραφαηλία και ο Γιώργος, που ανακοίνωσαν μέσα από το ίδιο το μπιστρο (η τουλαχιστον ένα μέρος που έμοιαζε με το μπιστρο), πως η κουζινα μας ανοιξε και δέχεται τις παραγγελίες σας (τα γυρίσματα έγιναν στο Cap Cap στην Αθήνα που έχει θεματικό Κωνσταντίνου και Ελένης - φωτο στο τέλος του άρθρου).

Οι πινελιές ήταν το βίντεο με τον ίδιο τον Επίκουρο να μιλάει για το Bistro (δεν φαντάζεστε πόσοι στο νησί μας έχουν ζητήσει να τους αποκαλύψουμε πως μπορουν και εκείνοι να φτιάξουν ψεύτικες φωνές, σαν εκείνη του Κατακουζηνού), ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν και διάφορα story που ανέβηκαν απο 2 υποτιθέμενους πελάτες του Bistro, την Νίκη και τον Μικέ.

Το κερασάκι ήταν το οτι οταν κάποιος παρέγγελνε... ενημερωνόταν πως έμπαινε στην κλήρωση για 100€ σε κουπόνια Delivery και του προτείναμε να προσκαλέσει φίλο του στην φάρσα για να παρει και εκεινος μέρος. Αυτό ίσως και να ήταν το στοιχείο που έκανε όλο τον κόσμο που αρχικά την «πάτησε», να στηρίξει την φάρσα από στόμα σε στόμα... δίνοντας της, επικές διαστάσεις!

 

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

Γνωστοί μας καλούσαν για ευχές, επιμένοντας να μάθουν πρώτοι το μέρος που βρίσκεται το bistro. «Θα μείνει μεταξύ μας» έλεγαν όλοι!

Μαγαζάτορες θορυβήθηκαν (και με το δικιο τους) που η πλατφόρμα που τόσο καιρό στηρίζουν και αγαπάνε... ανοίγει ξαφνικά καφετέρια! Γνωστοί και άγνωστοι να μας ενημερώνουν μέχρι και για το γεγονός οτι εκεινη τη μερα γινονται έλεγχοι απο το υγειονομικό!!!

Αμέτρητες θεωρίες για το σημείο που βρίσκεται το Bistro κυκλοφόρησαν απο τον κόσμο που μέσα στην ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό του... ανακάλυψε το bistro σε διαφορα σημεια του νησιού! Ούτε το Cielo δεν γλίτωσε απο την φημολογία, καθώς οι περισσότεροι είχαν δεδομένο πως εκει θα ανοιγε το Bistro.

Πολλές φοιτήτριες και φοιτητές ανέβαζαν stories με δηλώσεις πως το πάσχα θα ξημεροβραδιάζονται στο Bistro.

Ακομη και σημερα, τοσες μέρες μετά, αναγκαζόμαστε να εξηγούμε πως ηταν φάρσα, σε αρκετό κόσμο που δεν κατάλαβε το οτι ηταν φάρσα και περιμένει τα εγκαίνια. 

😂 Και φυσικά... αρκετά άλλα που δεν λέγονται δημόσια! 

Για εμάς όμως, η πιο ωραία επιβράβευση ήταν όταν είδαμε πως καταφέραμε να κρατήσουμε την φάρσα ζωντανή με κόσμο να παραγγέλνει έως αργά στις 10 το βράδυ που το μαγαζί «έκλεισε»... Είναι εντυπωσιακό το ότι αμέτρητος κόσμος παρήγγειλε, έμαθε οτι ήταν φάρσα ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ μακριά από τα SOCIAL και δεν σχολίασε δημόσια πως είναι φάρσα.
 
Η φάρσα έκλεισε με την φωνή του κατακουζηνού να ανακοινώνει σε story πως «δεν είχε ιδέα οτι ηταν φάρσα... πως οι ατάλαντοι θεατρίνοι του Kalymnos Delivery τον ξεγέλασαν και αυτόν! Δήλωνε με σιγουριά πως μας έβαλε η Ελένη Βλαχάκη να το κάνουμε, και μας ευχόταν... Τακαμούρι!». Μπορείς να δείς όλα τα stories και τα βίντεο, οργανωμένα στο προφίλ του KalymnosDelivery στο Instagram.
 

ΔΩΡΕΑΝ DELIVERY ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Την Παρασκευή κληρώσαμε και έναν τυχερό σε LIVE στο INSTAGRAM ανάμεσα στους 400 που ειχαν παραγγείλει! Ο τυχερός κερδίζει 150€ σε κουπόνια delivery στις μαγαζάρες του KalymnosDeliveryΟ τυχερός που κληρώθηκε ειναι ο Νικόλας Σκουφετζής.

Λάβαμε αμέτρητα μηνύματα χαρας και ενθουσιασμού απο τον κόσμο με όλους ομως να εύχονται να ανοίξει κάποια μέρα στα αλήθεια ένα θεματικό Bistro στο νησί.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την πρωταπριλιάτικη φάρσα. Όχι μόνο όσους συμμετείχαν, αλλά και τον απλό κόσμο που πήρε μέρος παραγγέλνοντας και στην συνέχεια κράτησε το μυστικό... Ειλικρινά μας κάνετε να νιώθουμε πως μπορούμε να οργανώνουμε όμορφα πράγματα σε αυτή τη «γωνιά» του Αιγαίου...

PS: Υποσχόμαστε πως σαν KalymnosDelivery, «τελειώσαμε» με τις φάρσες!

 
Παρακάτω θα δείτε κάποιες φωτογραφίες από το Cap Cap στην Αθήνα. Έναν πραγματικό «ναό» για όσους λατρεύουν αυτό το είδος καταστημάτων που ανά καιρούς διακοσμούνται θεματικά με βάση γνωστές σειρές/ταινίες της Ελληνικής και ξένης τηλεόρασης. Αν βρεθείτε ποτέ στο Αιγάλεω, αξίζει να το επισκεφθείτε!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα
Κάλυμνος: Αν έχεις κάρτα Ticket Restaurant, πλέον μπορείς να την «φας» και στο delivery!

🙏 Τηρώντας τη δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε τόσο σε εσάς, όσο και στα καταστήματα που μας εμπιστεύονται... θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε άλλη μία σημαντική προσθήκη...

2024-03-21
περισσότερα