KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Μα τι ήταν αυτό που συνέβη στο νησί... Locomondo στην Ακτή! (VIDEO)

🤩 Για χρόνια θα έχουμε να λέμε πως... «ήμασταν και εμείς στο party των Locomondo στην Ακτή»!

Κάτι όμορφο συνέβη την Κυριακή 6 Αυγούστου στην Κάλυμνο! Εμείς σας το λέγαμε πως αυτή η συναυλία θα είναι «η συναυλία του καλοκαιριού». Μη παρεξηγηθούμε, όμορφα πράγματα συμβαίνουν συνέχεια στο νησί μας, αλλά εμεις θα σας μιλήσουμε για την καψούρα μας... αυτήν τη συναυλία που όσοι συνεργαστήκαμε, δώσαμε αγώνα για να την φέρουμε εις πέρας!

Και πως να το κάνουμε, ήταν οι «Locomondo στη μέση του πουθενά βρε αδερφέ!»

Από χθές μέχρι σήμερα, τα social του νησιού έχουν ξεχειλίσει από βιντεάκια που ανεβάζει ο κόσμος. Άλλωστε και εμεις σαν KalymnosDelivery ήμασταν εκει και δώσαμε «μάχη» ώστε να βρούμε ιντερνετ (τουρκίας!!) για να κάνουμε Live μεταδόσεις για όσους λόγω δουλειάς, δεν βρέθηκαν στο party του καλοκαιριού!

Μάλιστα σου ανεβάσαμε μέρος του Live σε ενα ξεχωριστό βίντεο για να το δεις και να νιώσεις την ενέργεια που δημιουργήθηκε από όλους μας!

 

Την επόμενη του Party όλοι μας ρωτούσαν αν «είχε κόσμο στην Ακτή;»

 
✅ Κόσμος: μέχρι εκεί που έφτανε να δει το μάτι σου!
 
✅ Διάθεση: ντελίριο ενέργειας και διάθεσης από κόσμο που συμμετείχε ενεργά στο party των Locomondo.
 
✅ Διοργάνωση: κατάφεραν το ακατόρθωτο, στήνοντας μια συναυλία που θα θυμόμαστε για χρόνια… στη μέση του πουθενά!
 
✅ Locomondo… Live: το @kalymnosdelivery ήταν εκεί με Live μεταδόσεις μέσω Instagram, για όσους, λόγω εργασίας δεν μπόρεσαν να βρεθούν το party του καλοκαιριού.
 
🚀 Μπράβο στο συγκρότημα, μπράβο στους οικοδεσπότες της Ακτής, μπράβο στους διοργανωτές, μπράβο και σε εμάς όλους, που μαζί με τον κόσμο… γίναμε όλοι μια παρέα και στήσαμε ένα πάρτυ που θα θυμόμαστε για χρόνια στο νησί!
 
😁 Στο KalymnosDelivery καμαρώνουμε που ήμασταν ένα μικρό μέρος αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε με το όνειρο του @syrigosmixalis να κάνει πράξη το party των Locomondo στην Ακτή.
 
🆘 Αν και εσύ ήσουν κάτω στην Ακτή… Ενεργοποιήσου! Γράψε μας σχόλιο εδώ ή κάνε tag τα φιλαράκια και γενικά… συζήτα το «απο στόμα σε στόμα».
 
🤯 Τέτοιο party πρέπει να συζητηθεί… για να ξανασυμβεί! 🤯 
 
Φυσικά... την επομένη ημέρα, και μέσα σε λίγες ώρες, ο Μιχάλης Συρίγος του Albus και η ομάδα του, φρόντισαν ωστε όλος ο χώρος της συναυλίας να είναι πεντακάθαρος, «σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα». Και εκτος αυτού, όπως μας ενημέρωσαν, τα παιδιά θα μαζέψουν και τις αφίσες που είχαν μοιραστεί αναγκαστικά για την εκδήλωση τις προηγούμενες μέρες.
 
 
 
 
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα