KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Παρασκευή 25/11 έχουμε την BLACK FRIDAY «ΤΟΥ ΛΑΟΥ» σε Delivery & Διασκέδαση

📣 Η Black Friday «ΤΟΥ ΛΑΟΥ» γίνεται πράξη!

Θα «επιβάλουμε» καθολικό ορθόδοξο Black Friday σε Καφέ / Φαγητό / Διασκέδαση!

🆘 Αυτή την Παρασκευή στην Κάλυμνο θα φωνάξουμε «φτάνουν τα προβλήματα»!

Ο @axinios έδωσε το πρόσταγμα και το @kalymnosdelivery παρέα με τις μαγαζάρες του, έστησαν την Black Friday «ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!

Φέτος, αποφασίσαμε να πάρουμε την «ξενόφερτη» Black Friday και να την φέρουμε στα μέτρα μας... στα μέτρα «του λαού», για να φτιάξουμε διάθεση και να το παρακάνουμε!

Το σκεπτικό είναι απλό... θέλουμε για μια μέρα να έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε Black Friday έκπτωση ΣΕ ΟΛΑ! από το πρωί έως αργά το βράδυ!

Το @kalymnosdelivery και ο @axinios φέρνουν Black Friday σε 🥤Καφέ, 🛍️Ψώνια, 🍔Φαγητό, 🎉 Νυχτερινή Διασκέδαση

🙌 Φέτος εκτός απο τα καταστήματα του APP, συμμετέχουν και τα εξής σημεία διασκέδασης του νησιού με έως 15% έκπτωση:

> Illusion Club

> Μπακαλόγατος 

> Negro Luxury Coffee Bar

> Stray Cafe Pub

Μη ξεγελιόμαστε... οι εποχές δεν είναι εύκολες και τα προβλήματα πολλά. Σίγουρα οι ανατιμήσεις μας έχουν επηρεάσει όλους, όμως αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να επιχειρήσουμε για μια μέρα να πάμε κόντρα στη κατάσταση!

Εμείς σαν @kalymnosdelivery και @axinios δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να συντονίσουμε την κατάσταση. Αυτοί που ουσιαστικά το πήραν πάνω τους είναι όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα τα οποία αξίζουν τα εύσημα και την στήριξη σας καθώς για μία ημέρα συμφώνησαν να βάλουν πλάτη εφαρμόζοντας Black Friday % εκπτωση σε όλο το μενου τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ TO BLACK FRIDAY (ΕΩΣ -20%)
Την Παρασκευή 25/11 μετά ή πριν τα ψώνια σου, μπορείς να μπεις στο KalymnosDelivery και να παραγγείλεις τον καφέ, το σνακ ή το γεύμα σου απολαμβάνοντας BLACK FRIDAY εκπτώσεις.

Και το βράδυ συνεχίζουμε BLACK FRIDAY με εως 15% ΕΚΠΤΩΣΗ σε επιλεγμένα «σημεία διασκέδασης» του νησιού!

Σαν ομάδα του @kalymnosdelivery θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον @axinios όλους όσους «βάζουν πλάτη» ώστε να έχουμε μια διαφορετική ημέρα BLACK FRIDAY στο νησί.

* Όλοι καλοί χωράμε... Αν έχεις «Ταβέρνα» ή «Σημείο Διασκέδασης» και θα ήθελες να συμμετάσχεις στη Black Friday μας, στείλε μας μήνυμα στα social για να σε συντονίσουμε στην παρέα μας...

 

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα