KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους μας, με ένα όμορφο μήνυμα

Χρόνια είχαμε να δούμε τόσος «επισκέπτες» στο νησί. Φέτος η Κάλυμνος φιλοξένησε και συνεχίζει να φιλοξενεί πολύ κόσμο που μας τίμησε με την επιλογή του.

Για αυτό εμείς αποφασίσαμε να το κάνουμε... σλογκαν!

Kalymnos, a wonderful place to be!

Με αυτό το σλόγκαν θα υποδεχόμαστε στο APP, τους επισκέπτες που τιμούν το νησί!

🆘 Διάβασε ως το τέλος της ανάρτησης για να δεις πως μπορεις να μας βοηθησεις και εσύ!




🥰 Εμείς εδώ στο KalymnosDelivery αισθανόμαστε ειλικρινά υπερήφανοι που συμβάλλαμε στην εξυπηρέτηση των «φιλοξενούμενων» μας!

Αχ και να ξέρατε τι περιπτώσεις αντιμετωπίσαμε αυτό το καλοκαίρι! Όλοι μαζί, παρέα με τα καταστήματα μας, βοηθήσαμε πολύ κόσμο...



🍕 «Φιλοξενούμενους» που ατύχησαν να βρεθούν σε καραντίνα λόγω COVID και μέσω του APP βρήκαν τρόπο να εξυπηρετηθούν χωρίς να γνωρίζουν κανέναν στο νησί.

🥐 Γείτονες που επέστρεψαν στον τόπο τους μετά από χρόνια στο εξωτερικό, και καθημερινά απολάμβαναν delivery «Καλύμνικο πρωινό».

🥘 Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια μετά την παραλία, που γέμιζαν με φαγητό της τελευταίας στιγμής από τις μαγαζάρες μας!

🍣 Περαστικούς με κότερα που παραλάμβαναν λιχουδιές στο πλοίο τους, χάρη στο APP!

🌯 Βραδινές ξωμονές σε παραλίες, που αντί για ψησταριά, είχαν φαγητό από τις μαγαζάρες μας!



Οι περιπτώσεις πολλές. Και αυξάνονται καθημερινά, χάρη στις δράσεις μας και πρωτίστως χάρη σε εσάς που φροντίσατε να μας προωθήσετε από στόμα σε στόμα στους επισκέπτες του νησιού.

Ήδη αρκετά φυλλάδια μας, κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταλύματα και επιχειρήσεις του νησιού που προσφέρθηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια.

🆘 Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε δημόσιο κάλεσμα σε όσα ντελιβερόπουλα θα ήθελαν να φωνάξουν μαζί μας «Kalymnos, a wonderful place to be», εντάσσοντας το φυλλάδιο μας στο κατάλυμα ή την επιχείρηση τους.



Παρέα με την ομάδα της Ελένης Κυράνη, εκτυπώσαμε μαζικά φυλλάδια τα οποία και είναι διαθέσιμα όσα ντελιβερόπουλα θέλουν να στηρίξουν.

Έχεις Ξενοδοχείο; / Airbnb; / Ενοικιαζόμενο; / Επιχείρηση εστίασης;
Αν ναι, τότε μπορείς να παραλάβεις τα δικά σου φυλλάδια KalymnosDelivery, στέλνοντας μας μήνυμα στα social ωστε να σε συντονίσουμε!

📲 Στείλε inbox σε Instagram ή Facebook

 

 

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα