KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
📢 Βοήθησε το KalymnosDelivery και τα μαγαζιά του!

Το KalymnosDelivery πήρε... LOWER και πλέον, μιλάει Αγγλικά!

Το APP εξυπηρετεί καθημερινά πολύ κόσμο, τους καταναλωτές τα συνεργαζόμενα καταστήματα αλλά και τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτά.  

Ωστόσο δεν γίνεται να θέλουμε να είμαστε νησιώτικο APP, χωρίς να εξυπηρετούμε εξίσου και τους επισκέπτες του νησιού.
 
Για αυτό και κάναμε το παν ώστε να φέρουμε εις πέρας & σωστά, αυτήν τη δύσκολη εξίσωση μετάφρασης στα Αγγλικά!
 
⚠️ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!
Η εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Καλύμνου είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι παρέα! Εμείς θα κάνουμε διαφημιστικές δράσεις ενημέρωσης των επισκεπτών για το APP, μα θέλουμε και εσένα συμμέτοχο στην προσπάθεια!
 
Για αυτό σου γράψαμε το εξής τρίπτυχο σε περίπτωση που θες να γίνεις o βοηθός μας!

👉 Αν έρχεσαι σε επαφή με επισκέπτες του νησιού (λόγω εργασίας ή μη), μη διστάσεις να τους ενημερώσεις πως στην Κάλυμνο έχουμε δικό μας Delivery  APP, πλήρως ενημερωμένο και «αγγλομαθές»!

👉 Αν κάποιος επισκέπτης στο ζητήσει... μη διστάσεις να τον βοηθήσεις τόσο να κατεβάσει το APP, όσο και να ρυθμίσει «τη διεύθυνση» του.

👉 Αν εντοπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα με την αγγλική έκδοση, στείλε μας μήνυμα, θα το φτιάξουμε αμέσως!
 
 
 
 
Περάσαμε από 40 κύματα, μα τα καταφέραμε! Από σήμερα, μπορείς να αναβαθμίσεις το APP στην τελευταία του έκδοση και αυτόματα θα δεις πως πλέον «μιλάμε Αγγλικά».
 
🤯 ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!
 
Παιδιά, σοβαρά... ρίξαμε άπειρες ώρες δουλειάς ώστε μέσα σε 1 μήνα να μπορούμε να έχουμε μία σωστή και λειτουργική Αγγλική μετάφραση. Δουλέψαμε ασταμάτητα ώστε να έχουμε:

ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ: Αναπτύξαμε την τεχνολογία και μεταφράσαμε χειροκίνητα τα πάντα, για να «βγάζουν νόημα» στους επισκέπτες του νησιού... όλα τα φαγιά μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Στήσαμε μια νέα προσέγγιση επικοινωνίας ανάμεσα σε ξένους επισκέπτες & μαγαζάτορες για να λύσουμε το θέμα
έλλειψης διευθύνσεων.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Φροντίσαμε ώστε η επικοινωνία ανάμεσα σε ξένους επισκέπτες και μαγαζιά ειναι εφικτή ακόμη και σε όσα μαγαζιά δεν μιλάνε αγγλικά, χάρη σε ειδικές λειτουργίες αυτόματης μετάφρασης που αναπτύξαμε.

ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΞΈΛΙΞΗ: Η Αγγλική έκδοση του APP περνά περίοδο ωρίμανσης για να εξελιχθεί και άλλο, προσαρμοσμένη στης ανάγκες
 
Πιστεύουμε σε μία καλύτερη εμπειρία DELIVERY στο νησί και θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το APP προς αυτήν την κατεύθυνση με τη βοήθεια όλων όσων μας στηρίζουν καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε!
 
 
 
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα
Κάλυμνος: Αν έχεις κάρτα Ticket Restaurant, πλέον μπορείς να την «φας» και στο delivery!

🙏 Τηρώντας τη δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε τόσο σε εσάς, όσο και στα καταστήματα που μας εμπιστεύονται... θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε άλλη μία σημαντική προσθήκη...

2024-03-21
περισσότερα
Κάλυμνος: Αυτό είναι το νέο σουβλατζίδικο που «τρεντάρει» στις προτιμήσεις σας

💣 Το «On the Road» τρεντάρει επικίνδυνα... Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;;; Ο Γιώργος, η Σταματία ο Μανώλης και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του Μασουριού «μετακόμισαν» στην Πόθια, ανοίγοντας το «On...

2024-03-14
περισσότερα