KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Αφιέρωμα σε ένα από τα πιο ιστορικά σουβλατζίδικα του νησιού

Τόσο εμείς, όσο και οι χρήστες μας, στηρίζουμε και αγαπάμε τα τοπικά μας καταστήματα. Για αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα ενότητα όπου σταδιακά θα σας παρουσιάζουμε τα συνεργαζόμενα καταστήματα του Kalymnos Delivery. Φυσικά κάθε παρουσίαση θα συνοδεύεται με διαγωνισμό για δωρεάν κουπόνια (λεπτομέρειες στο τέλος της ανάρτησης).

Εγκαινιάζουμε τη νέα ενότητα με μία επιχείρηση-σταθμό για το γρήγορο φαγητό στην Κάλυμνο.

Αναφερόμαστε φυσικά στο το Fast Food «Παντελής», ένα από τα πιο ιστορικά σουβλατζίδικα του νησιού που για πάνω από μισό αιώνα (από το 1980) μεταφέρει το μεράκι της οικογένειας Καβουκλή για ποιοτική και οικονομική πρόταση γρήγορου φαγητού.

Με τη συνταγή της επιτυχίας τους να μένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, έχουν καταφέρει να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς… γευσιγνώστες του εθνικού μας street food και να παραμείνουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές Καλύμνιων, αλλά και επισκεπτών του νησιού.

Τη σκυτάλη από τον κ. Παντελή έχει αναλάβει η επόμενη γενιά, ο γνωστός και αγαπητός σε όλο το νησί, Σωφρόνης Καβουκλής  που καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ βρίσκεται στο γνωστό  "πόστο", στο κεντρικότερο σημείο του νησιού δίπλα στον σταθμό των ΤΑΞΙ για να μας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και μεράκι... χαιρετώντας μας πάντα στον ενικό!

Καλοψημένος, ζουμερός και μυρωδάτος γύρος που λόγω της θέσης του καταστήματος... θα σε ξεσηκώσει να τον δοκιμάσεις, από όποιο σημείο του εμπορικού δρόμου και αν βρεθείς! Με μεγάλη ποικιλία σε κρέατα που συνδυάζονται σε πίτες και ψωμάκια με ευρηματικούς τίτλους και πεντανόστιμη γεύση που μόνο εδώ θα βρεις!  Δοκίμασε επίσης, κοντοσούβλι, καλαμάκια και κοτόπουλο σούβλας.

Ο «Παντελής» είναι από τα πρώτα καταστήματα που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Kalymnos Delivery. Από τη πρώτη στιγμή τόσο ο Σωφρόνης όσο και όλη "η ομάδα του" μας εμπιστεύτηκαν και μας βοήθησαν σε κάθε βήμα ώστε να στήσουμε σωστά τον κατάλογο για το Online Delivery. Πλέον ο κατάλογος του είναι από τους πιο περιζήτητους στη πλατφόρμα μας, συγκεντρώνοντας ΜΟΝΟ πεντάστερες αξιολογήσεις.

Αν είσαι από εκείνους που προτιμούν την ψηφιακή ευκολία του Kalymnos Delivery θα τον βρεις στο APP μας, εναλλακτικά μπορείς πάντα να στείλεις τη παραγγελία σου τηλεφωνικά καλώντας στο 22430 23337.

 

  

 

 

 

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Αυτή τη στιγμή τρέχει διαγωνισμός για δωρεάν κουπόνια μέσα από το Instagram του Kalymnos Delivery. Πάτησε εδώ για να ανοίξεις την ανάρτηση στο κινητό σου και να δηλώσεις συμμετοχή.

 

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα