KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Το Delivery σε «κερνάει» μετρητά! - ΝΕΟ «Μπαλάκι»
⚠️ Ο διαγωνισμός «Το Μπαλάκι» επέστρεψε και εσύ μπορείς να κερδίσεις πανεύκολα 800€ μετρητά!
 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
 
Το «μπαλάκι» του KalymnosDelivery έχει καθιερωθεί χάρη στη στήριξη σας, ως ένα εργαλείο που προσφέρει χαρά σε όλους, μιας και μας δίνει «κάτι να περιμένουμε» κάθε φορά που παραγγέλνουμε το φαγητό και τον καφέ στο APP.
 
Κάπως έτσι, φέτος στις γιορτές, αποφασίσαμε τα δώρα στο «Μπαλάκι» να είναι ΜΕΤΡΗΤΑ. Αυτό θα είναι ένα σύντομο μπαλάκι που θα τρέξει για λίγες εβδομάδες και θα βγάλει δύο τυχερούς μέσα στις γιορτές.
 
Πριν σας πούμε για τα δώρα, θέλουμε να σας προτείνουμε  να τα δείτε ως ως εργαλεία για την κάλυψη κάποιου «θέλω», κάποιας ανάγκης, ή απλά για την αγορά δώρων στους δικούς μας ανθρώπους μέσα στις γιορτές!
 
Το σκεπτικό είναι, όσοι κερδίσουν να μπορούν να έχουν ΑΜΕΣΑ μέσα στις γιορτές τα μετρητά... είτε για τις αγορές τους στην αγορά του νησιού, είτε για κάλυψη εξόδων είτε για κάποιο ταξίδι, είτε γενικά για κάλυψη αναγκών τους.  
 
Αυτή τη φορά θέλαμε τα έπαθλα να είναι «εργαλεία» για να τα απολαύσει ο καθένας ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
 
 
Τι πιο ωραίο από το να ξέρεις πως παραγγέλνοντας τον καθημερινό σου καφέ, φαι & supermarket, μπορείς να κερδίσεις 800€ μετρητά για να τα κάνεις ότι εσύ θέλεις; 
 
Αυτή ακριβώς ήταν η σκέψη που υπερίσχυσε στο γραφείο μας, όταν έπεσε η ιδέα για το δώρο των 800€. 
 
✅ Δώρο Α: Κέρδισε 500€ Μετρητά 
 
✅ Δώρο Β: Κέρδισε 300€ Μετρητά 
 
 
ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω KalymnosDelvery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 24 Δεκεμβρίου μέσω KalymnosDelvery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί/ές θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 24 Δεκεμβρίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το KalymnosDelivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

 

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα