KD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Κάλυμνος: Κάνε δικό σου ένα iPhone 14 και ένα PS5

🤯 Το Μπαλάκι επέστρεψε, με γνώριμες δωράρες... απο το μέλλον!

Κάνε δικά σου ένα iPhone 14 και ένα PS5!

😤 Έλα παραδέξου το! Ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει εκείνη τη στιγμή της ιστορίας, όπου ο Μικές Λάμπος (@moha_lesage) κληρώθηκε νικητής στο περσινό «Μπαλάκι» του KalymnosDelivery!

Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να φέρουμε το θρυλικό DeLorean (το αυτοκίνητο χρονομηχανή) από την αγαπημένη ταινία Back to the Future (Επιστροφή στο Μέλλον) και να γυρίσουμε πίσω σε εκείνη τη στιγμή της ιστορίας για να κληρώσουμε εσένα νικητή!

🕛 Η Ραφαηλία σε ρόλο Marty, συνεργάζεται με τον «τρελοεπιστήμονα» Doc για να σε στείλουν... πίσω στο μέλλον... φροντίζοντας ώστε αυτή τη φορά να κληρωθείς εσύ στην κλήρωση που θα γίνει αρχές του νέου έτους!

Παρέα με τη Ραφαηλία, γυρνάμε πίσω στο χρόνο...  και κληρώνουμε δώρα από το μέλλον! Αυτήν τη φορά κληρώνουμε το ολοκαίνουριο μοντέλο 📱 iPhone 14 μαζί με 🎮 PS5 (+ FIFA 23 + 2 Controllers + Horizon Forbidden West)

Για αυτό σας εξασφαλίσαμε δυο πολύ δυνατά δώρα που μπορείτε να διεκδικήσετε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με τις παραγγελίες σας από το Kalymnos Delivery.

 

🆘 Παιδιά, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο Μπαλάκι, για αυτό και σκαρφιστήκαμε αυτόν τον όμορφο τρόπο για να σας πούμε το πόσο πολυυυύ εκτιμάμε τη στήριξη που δείχνετε καθημερινά στο KalymnosDelivery. Η 2η σεζόν έχει ξεκινήσει και παρέα με τη Ραφαηλία, θα παλέψουμε για να «φτιάξουμε διάθεση». Και Ποιος ξέρει... ίσως καταφέρουμε να σε κληρώσουμε νικητή αυτήν τη φορά!

 

ΔΩΡΟ 1: Το μοναδικό Apple iPhone 14

Μπαλάκι χωρίς iPhone δεν γίνεται! για αυτό φροντίσαμε ώστε με συνοπτικές διαδικασίες να σου εξασφαλίσουμε το πιο φρέσκο κινητό της αγοράς... το ολοκαίνουριο μοντέλο της Apple... το περιζήτητο iPhone 14! Το iPhone 14 είναι MUST. θα πάει το κόλλημα σου σε άλλα επίπεδα! Με τον πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που είχε ποτέ ένα iPhone, τον φοβερό επεξεργαστή του και την την 6,1 ιντσών Super Retina XDR, το καμάρι της 14ης γενιάς iPhone από την Apple δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα του «αδέρφια»!

 

ΔΩΡΟ 2: Το δυσεύρετο PS5 με ΔΥΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ και δυο παιχνιδάρες (FIFA 23 & Horizon Forbidden West)!

Αυτή τη φορά, το PS5 έρχεται μαζί με το απόλυτο παιχνίδι παρέας! το FIFA 2023. Μαζί με αυτό, σου έχουμε και 2ο χειριστήριο αλλά και το επίσης άπαιχτο παιχνίδι Horizon Forbidden West!

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω Kalymnos Delivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 6 Ιανουαρίου μέσω Kalymnos Delivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό Καλύμνικο παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις  6 Ιανουαρίου  και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

 

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Αγαπάμε όλα παιδιά που φροντίζουν ώστε να απολαμβάνουμε έτοιμο το ντελίβερι στην πόρτα μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Kalymnos Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

 

Τα δώρα είναι ήδη εδώ... μαζί μας!

Όπως πάντα... φροντίζουμε ώστε τα δώρα να είναι εδώ. μαζί μας, απο την αρχή του διαγωνισμού! Δεν υποσχόμαστε απλά! Στόχος μας είναι να τελειώσει ο διαγωνισμός τις πρώτες μέρες του έτους και όποιος/όποια είναι οι τυχεροί να τα έχουν άμεσα στα χέρια τους την ίδια κιόλας ημέρα!

😇 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
Κάλυμνος: Πολλοί θα ήθελαν να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

🙏 Αν και εσύ ήσουν ένας απο όσους «την πάτησαν» με την πρωταπριλιάτικη φάρσα του KalymnosDelivery, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα. Διάβασε μέχρι τέλους για να μάθεις πως στήθηκε η φάρσα και τι...

2024-04-07
περισσότερα
NEO! Delivery σε Ψιλικά, Γλυκά & Αλμυρά Snacks καθημερινά 16:00 - 23:30

🤯 Η νέα μας συνεργασία με την Κάβα Αιγαίον παίζεται από σήμερα στο Netflix!Ναι καλά άκουσες... Την επόμενη φορά, πριν λιώσεις Netflix, μπες πρώτα στο KalymnosDelivery και στην «Κάβα Αιγαίον» για να...

2024-03-27
περισσότερα